Forn de pa de llenya

Hola a tothom, 

En un forn de pa amb obrador hi ha un forn de llenya antic en què el pa i la llenya comparteixen el mateix espai.

Algú coneix si està permès aquest sistema, o per altra banda la llenya i la cocció de pa han d'estar en espais diferents?

Gràcies,

Gemma Balcells

Darrera resposta: Alicia Roser Galard 12/07/2018 - 13:00

3 comentaris

Rus Salas, Oscar

Bon dia,

Nosaltres indicaríem que en cas de fer servir forns de llenya, aquesta s’haurà de guardar en un lloc separat de l’obrador i del magatzem d’aliments i/o begudes (Reglament CE 852/2004 Annex II cap. I.2 i IX.8).

Salutacions,

Oscar Rus

Balcells, Gemma

Bon dia,

Moltes gràcies per la informació. En aquest cas el problema que tenim es troba a l'interior del forn. Ja que a l'interior del forn, la zona on es crema la llenya és la mateixa on es posa la massa del pa per coure's, i no sabem si aquest sistema està permès o no.

Salut, 

Gemma Balcells

Roser Galard, Alicia

Hola,

Desconec si està permès, però seria el mateix sistema que els forns de llenya on couen pizzes, i tampoc està separat.

Alicia Roser

Consell Comarcal del Vallès Oriental