Forn de pa de llenya
Publicat per Gemma Balcells el 10/07/2018 - 13:01
Hola a tothom,
En un forn de pa amb obrador hi ha un forn de llenya antic en què el pa i la llenya comparteixen el mateix espai.
Algú coneix si està permès aquest sistema, o per altra banda la llenya i la cocció de pa han d'estar en espais diferents?
Gràcies,
Gemma Balcells
Darrera resposta: Alicia Roser Galard 12/07/2018 - 13:00
3 comentaris
Bon dia,
Nosaltres indicaríem que en cas de fer servir forns de llenya, aquesta s’haurà de guardar en un lloc separat de l’obrador i del magatzem d’aliments i/o begudes (Reglament CE 852/2004 Annex II cap. I.2 i IX.8).
Salutacions,
Oscar Rus
Bon dia,
Moltes gràcies per la informació. En aquest cas el problema que tenim es troba a l'interior del forn. Ja que a l'interior del forn, la zona on es crema la llenya és la mateixa on es posa la massa del pa per coure's, i no sabem si aquest sistema està permès o no.
Salut,
Gemma Balcells
Hola,
Desconec si està permès, però seria el mateix sistema que els forns de llenya on couen pizzes, i tampoc està separat.
Alicia Roser
Consell Comarcal del Vallès Oriental