hipermercats i llicències d'activitats diferents

Bon dia companys/es.

Una franquicia de sushi ha sol·licitat autorització sanitària per treballar dins d'un hipermercat. Segons tinc entés, seria l'hipermercat el responsable com a únic titular de la llicència d'obertura, i ja te el seu número de registre sanitari municipal, així doncs per a aquests que elaboraran sushi dins, seria el mateix número (amb la modificació que s'escaigui) o poden tenir un número propi?

Els hi demanem:

  1. Declaració responsable
  2. Plànol i projecte signat per un tècnic competent
  3. Còpia de les escriptures i NIF/CIF/NIE
  4. Memòria protocols elaboració.

Moltes gràcies i molt bones vacances!

Sara (Abrera)

Darrera resposta: Sara Prados Luque 20/08/2019 - 09:31

2 comentaris

Llorens Hidalgo, Alba

Hola Sara!

El document de Criteris registrals diu que en el cas dels supermercats poden donar-se números de registre a les seccions que fan elaboracions completes com és el cas dels obradors de menjars preparats.

Per tant, pots donar a la secció de sushi un altre número de registre, però fent coincdir els 5 primers i els 5 darrers dígits amb el número de registre de l'hipermercat, és a dir, que variarien només els dígits que fan referència al sector, activitat, distribució i manipulació.

Si tens algun dubte en parlem.

Alba Llorens

Prados Luque, Sara

Moltes gràcies!!