Normativa i requisits higiènics

Forn de pa de llenya

Hola a tothom, 

En un forn de pa amb obrador hi ha un forn de llenya antic en què el pa i la llenya comparteixen el mateix espai.

Algú coneix si està permès aquest sistema, o per altra banda la llenya i la cocció de pa han d'estar en espais diferents?

Gràcies,

Gemma Balcells

Darrera resposta: Alicia Roser Galard 12/07/2018 - 14:00

Vigilància dels nivells d'acrilamida en els establiments minoristes d'alimentació

Hola,

Sabeu com s'està realitzant el control de les noves mesures per reduir la formació d'acrilamida en els establiments minoristes d'alimentació? Heu incorporat aquests aspectes als protocols d'inspecció amb l'entrada en vigor del nou reglament?

Vaig publicar una entrada al bloc de l'ajuntament amb el que vaig entendre que han de complir aquestes locals, però no sé si estic del tot en el cert, si el sector les coneix i les aplica bé i si tothom les està comprovant.

Darrera resposta: Miquel Martínez Martínez 24/05/2018 - 08:17