Seguretat alimentària

Seguretat Alimentària

Bona tarda,

Em dic Isa i sóc nova en el món de l'administració pública i de la salut pública, estic en un ajuntament de menys de 20.000 habitants i estic sola. Haig d'iniciar les inspeccions sanitàries als diferents establiments de restauració (restaurants, bars, forns, pastisseries, mercats ambulants i no, foodtrucks, sushi.......) Em podrieu indicar on puc trobar la informació per autoformar-me i els protocols i tota la informació necessària? I si de pas, algú pot donar-me algun consell... Realment estic perduda!!

Darrera resposta: Núria Bonada Sanjaume 03/12/2019 - 13:28

hipermercats i llicències d'activitats diferents

Bon dia companys/es.

Una franquicia de sushi ha sol·licitat autorització sanitària per treballar dins d'un hipermercat. Segons tinc entés, seria l'hipermercat el responsable com a únic titular de la llicència d'obertura, i ja te el seu número de registre sanitari municipal, així doncs per a aquests que elaboraran sushi dins, seria el mateix número (amb la modificació que s'escaigui) o poden tenir un número propi?

Els hi demanem:

Darrera resposta: Sara Prados Luque 20/08/2019 - 10:31

Forn de pa de llenya

Hola a tothom, 

En un forn de pa amb obrador hi ha un forn de llenya antic en què el pa i la llenya comparteixen el mateix espai.

Algú coneix si està permès aquest sistema, o per altra banda la llenya i la cocció de pa han d'estar en espais diferents?

Gràcies,

Gemma Balcells

Darrera resposta: Alicia Roser Galard 12/07/2018 - 14:00

Vigilància dels nivells d'acrilamida en els establiments minoristes d'alimentació

Hola,

Sabeu com s'està realitzant el control de les noves mesures per reduir la formació d'acrilamida en els establiments minoristes d'alimentació? Heu incorporat aquests aspectes als protocols d'inspecció amb l'entrada en vigor del nou reglament?

Vaig publicar una entrada al bloc de l'ajuntament amb el que vaig entendre que han de complir aquestes locals, però no sé si estic del tot en el cert, si el sector les coneix i les aplica bé i si tothom les està comprovant.

Darrera resposta: Miquel Martínez Martínez 24/05/2018 - 08:17