Presentació

Benvingut a Salut Pública local en xarxa, un espai virtual de comunicació que ofereix als i les professionals que treballen en l'àmbit de la salut pública a l'administració local un conjunt de recursos per crear i compartir continguts, informació, notícies, imatges, i interactuar, treballant de forma col·laborativa.

Els objectius d'aquesta eina són potenciar el treball en xarxa, incrementar el sentit de pertinença i posar en valor la tasca que , en matèria de salut pública, s'està fent als municipis.

Aquest espai és d’accés restringit i pretén ser un lloc de trobada i d’intercanvi d’opinions que permeti compartir coneixements i debatre temes d’interès comú. Amb aquesta eina també tenim la possibilitat d’establir grups de treball per àmbits temàtics o per treballar de forma col·laborativa en l'elaboració/revisió de documents o material especialitzat.

Per qualsevol dubte podeu contactar amb l’administrador, enviant un correu a spenxarxa@diba.cat

Compartir la informació afavoreix l’aparició del coneixement col·lectiu. El grup és més intel·ligent que el més intel·ligent dels seus integrants” . James Surewiecki