Teniem l'esperaça que en aquest últim RD sortis quelcom relacionat amb les empanades ja que fa temps que estan sortint nous establiments i crec personalment que s'hauria de regular.
M'agradaria saber que feu quan us trobeu amb establiments amb empanades exposades a temperatura ambient sense cap tipus de control.
Tenim un cas d’un obrador de pastissos per encàrrec que ara per Nadal ha començat a fer més productes (torrons, galetes nadalenques...). No fa molt gènere però els hi posa tres mesos de caducitat sense haver fet cap tipus d’analítica. Al ser productes fets amb ingredients simples de llarga duració en sorgeix el dubte de si permetre la venta sense aquestes analítiques o obligar que posi una caducitat més curta (2 dies), hi hauria alguna altra opció? Algú s'ha trobat amb un cas similar?
Empanades
Bona tarda,
Teniem l'esperaça que en aquest últim RD sortis quelcom relacionat amb les empanades ja que fa temps que estan sortint nous establiments i crec personalment que s'hauria de regular.
M'agradaria saber que feu quan us trobeu amb establiments amb empanades exposades a temperatura ambient sense cap tipus de control.