Cuina sense pares

Des de l’Àrea de Salut Pública i Consum us volem fer partícips del nou projecte “CUINA SENSE PARES”. Aquest, neix amb l’objectiu de fomentar una alimentació saludable entre els i les joves dels nostres municipis i facilitar una sèrie de recursos a aquest col·lectiu per animar-los a posar-se el davantal.

Per aconseguir aquest objectiu, s’han elaborat una sèrie de productes que pretenen fomentar una alimentació saludable. Un d’aquests ha estat la creació del “receptari cuina sense pares” on es recullen receptes fàcils, ràpides i econòmiques, en format de menús de dinars i sopars, que permetran que els joves s’introdueixin en el món culinari, tot cuinant plats saludables.

El que es vol aconseguir amb aquest material és que esdevingui una eina pràctica de consulta per a una alimentació sana, per aquest motiu, totes aquestes receptes es troben recollides en un format paper especial per cuina i en un format audiovisual per poder-se’l descarregar i facilitar la seva consulta en qualsevol moment.

 En aquest domini, www.cuinasensepares.cat, es podran trobar totes les receptes així com també consells i propostes per a gaudir d’una alimentació saludable.