La Caja de Herramientas Comunitarias

La Caja de Herramientas Comunitarias és un recurs gratuït online per a les persones que volen construir comunitats més saludables i aconseguir un canvi social. Compta amb més de 300 mòduls educatius i altres eines lliures sobre com planificar, intervenir, avaluar i altres aspectes per millorar la salut de la comunitat. I encara que ofereix milers de pàgines de recursos, té un disseny que facilita trobar allò que es necessita per aconseguir comunitats sanes.

Aquesta eina és un servei públic de la Universitat de Kansas desenvolupat i gestionat pel “Grup de Treball per a la Salut i Desenvolupament de la Comunitat”, i els socis a nivell nacional i internacional, que està en constant desenvolupament des de l’any 1994, i s’utilitza en més de 200 països de tot el món en l’ensenyament, la capacitació i el recolçament tècnic.

Podeu accedir-hi a aquest recurs a través del següent enllaç