Divestadística

Divestadística

Divestadística és un projecte de divulgació científica de l'Escola Andalusa de Salut Pública. El seu objectiu és difondre el coneixement estadístic de forma comprensible per a tota la població, incloent als professionals d’altres àrees de coneixement científic no especialistes en Estadística.

El Portal Web està dividit en diverses seccions amb continguts multimèdia, articles, videos, laboratori, diccionari, imatges i moltes utilitats més orientades a transmetre la utilitat i les aportacions d’una Ciència que va començar la seva marxa a mitjan segle XVII.

Els continguts de Bioestadística es renoven periòdicament i tots ells estan elaborats per professionals amb formació en Matemàtiques o Estadística que desenvolupen la seva activitat docent i investigadora en aquest camp.

Aprèn, diverteix-te, coneix, reflexiona, progressa, investiga, descobreix... són paraules que es troben distribuïdes a través del portal, reflectint de forma constant el seu caràcter divulgatiu. Esperem així suscitar l'interès i contribuir a la difusió de l'Estadística, Ciència per molts desconeguda.

 
1
Categories:
General
1
Grups de treball:
Servei Salut Pública