Què pensen els nens del Tabac?

Des del Programa Intermunicipal de Drogodependències de l'Alt Maresme i en col·laboració amb TV Calella i l'Institut Euclides de Pineda de Mar hem elaborat un petit documental on els nens donen la seva opinió sobre el tabac i l'hàbit de fumar. Què pensen, si a casa fuma algú i què els hi dirien són les qüestions que els hem plantejat. Els resultat ha estat un curt molt viu i il·lustratiu que esperem ajudi a molts pares, mares, avis, àvies, tiets, tietes, germans i germandes a fer el pas a deixar de fumar , si més no, pel que pensen els nens de casa. Gràcies a tots i us adrecem a l'enllaç perquè li feu una ullada.

http://www.calellatv.cat/?s=no+em+fum+is&x=0&y=0

2 comentaris

Membre inactiu

Felicitats per la iniciativa!!!

Us interessaria que es pengès del canal de youtube de la Diputació? (http://www.youtube.com/diba)

Si fos així, envieu un missatge a la adreça electrònica de la Comunitat Virtual i ens posarem en contacte amb la persona que ens indiqueu.

Llonch, Georgina

Ja ho teniu a disposició dins del canal youtube de la Diputació i a través de la llista de reproducció "Salut, esport i alimentació" .

Moltes gràcies Mar per la teva col·laboració.