XX Setmana Sense Fum 2019

Com cada any el Servei de Salut Pública de la Diputació participa en l’organització de la Setmana Sense Fum que enguany arriba a la seva vintena edició.

La XX Setmana Sense Fum 2019 (#ssfcat2019 i #unfollowtabac) tindrà lloc del 25 al 31 de maig d’enguany. El lema per aquest 2019 és RECUPERA LA INSPIRACIÓ! I el seu objectiu és sensibilitzar a la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o d’abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

Per començar, entre l’1 d’abril fins al 10 de maig, podeu ajudar-nos responent l’Enquesta en línia http://www.setmanasensefum.cat/Enquesta.aspx dirigida a població en general. Amb aquesta enquesta pretenem conèixer el consum de tabac i l‘opinió de la població sobre temes d’actualitat en tabaquisme. Amb la informació recollida es realitzarà, com cada any, l’informe que es farà públic en una roda de premsa abans de començar la Setmana Sense Fum.

Moltes gràcies per la vostra participació.

1 comentari

Llonch, Georgina

Us recordem que només queden 3 dies, fins al 10 de maig, per respondre l’enquesta en línia  http://www.setmanasensefum.cat/Enquesta.aspx
L’objectiu d’aquesta enquesta és conèixer el consum de tabac i l'opinió de la població en general sobre temes d’actualitat en tabaquisme. Amb la informació recollida es realitzarà, com cada any, l’informe que es farà públic en una roda de premsa abans de començar la Setmana Sense Fum.

Us animem doncs a respondre l’enquesta!