Actualització del visor de dades "Casos COVID-19 per municipi"

A principis de setmana vam publicar aquesta nova eina que us permet conèixer l’evolució de la pandèmia en el vostre municipi, si és major de 200 habitants per una qüestió de protecció de dades.

Com us vam avançar, continuem treballant en la millora d’aquest recurs, i hem fet una actualització.

Les dades que mostra el visor provenen del Portal de dades obertes de la Generalitat de Catalunya (Departament de Salut) i l’actualització depèn del registre. En aquest sentit, hem observat que les dades dels tres últims dies són les més susceptibles de canviar, sobretot en caps de setmana.

Per aquest fet, i en conseqüència, per tenir una visió més real de la situació, hem ampliat els casos positius i les defuncions que es mostren, als darrers set dies.

Per aquest mateix motiu, ara, les tres últimes dades es mostren en un altre color, i no tenen inclòs el percentatge de variació entre elles per no portar a error d’interpretació.   

Una altra novetat és que hem incorporat l’evolució de les defuncions de la província amb les dades dels darrers set dies.

Desitgem que us sigui útil.

Com sempre, estem a la vostra disposició per a qualsevol aclariment o consulta, a través de la Comunitat virtual o el correu electrònic ssp.infoanalisi@diba.cat

Accés al visor:

https://www.diba.cat/salutpublica/coronavirus

http://infodadesdiba.diba.cat/INFOGRAFICS/covid19.html

Accés a la notícia publicada el 4 d’agost, on trobareu explicades les característiques del visor:

http://salutpublicalocal.diba.cat/news/2020/08/03/nou-visor-de-dades-per-coneixer-levolucio-de-pandemia-covid-19-municipis-de-mes-de-2

3
Etiquetes:
dades, coronavirus, COVID-19
1
Temes:
COVID-19