El visor Casos COVID-19 per municipi deixa d’actualitzar-se però romandrà actiu per consultar les dades històriques

A 25 de juliol de 2022, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha deixat d’actualitzar el portal DadesCovid. És per aquest motiu que el visor Casos COVID-19 per municipi deixa d’actualitzar-se, però romandrà com a eina on consultar les dades històriques municipals de la pandèmia des del març de 2020 fins al juliol de 2022.

A partir d’ara, per fer el seguiment dels virus respiratoris, com la COVID i la grip, es pot consultar el web del Sistema d’Informació per a la Vigilància d’Infeccions a Catalunya (SIVIC). Aquest sistema ofereix les dades a nivell de Regions Sanitàries i s’actualitza els dimarts.

Esperem que el visor Casos COVID-19 per municipi us hagi estat d’utilitat durant aquests dos darrers anys i ho continuï sent per consultar les dades històriques de la pandèmia a nivell municipal.

Per a qualsevol consulta podeu contactar a través de ssp.infoanalisi@diba.cat