QUE NINGÚ T’HO EXPLIQUI!!!

Treballes en l'àmbit de la Salut Pública municipal? Vols participar de les tecnologies de la informació i la comunicació?

Si és així, entra a Salut Pública local en xarxa, trobaràs tot un món nou que facilitarà la teva tasca professional diària.

Potser et preguntes: Per a què em servirà aquesta eina? Hauré d’invertir massa temps? Em suposarà més feina? Serà fàcil? Realment en trauré algun profit?...

Quantes preguntes!

Algunes te les puc respondre ara:

A través d’aquesta comunitat iniciaràs o milloraràs relacions de treball en línia amb altres professionals municipals. Podràs intercanviar informació, aclarir els teus dubtes i participar activament per aclarir els que plantegen els altres membres. També podràs accedir a les darreres novetats en Salut Pública, així com a documentació i normativa, participar en grups de treball, donar a conèixer el que feu al teu municipi i un munt de coses més...

I amb un gran avantatge: Tu decideixes què vols fer, el temps que hi vols dedicar, el rendiment que en vols treure, i tot sense moure't del teu lloc de treball!

Tens curiositat? Vols veure el que t'ofereix la comunitat? Entra a descobrir-ho. És molt senzill. Demana l’alta com a nou membre a través del correu spenxarxa@diba.cat, i si tens qualsevol dubte truca al 93 402 22 22 (ext. 35242).

Ens trobem a la Comunitat.

1
Categories:
General